window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-72233258-12');

Најнови вести и информации за блогот поврзани со Otikon™

Воспаление на средното уво и како се третира

2022-03-22T03:38:16+01:0015.08.2021.|

Отитис медиа, или отитис медиа, како што се нарекува медицински, е еден од најчестите воспалителни проблеми кај децата и возрасните. Зошто се појавува и како се третира, одговараме во следните редови. Што е отитис медиа ...

Зошто боли увото? 10+ причини за болка во увото

2022-03-22T03:38:17+01:0004.08.2021.|

Многу луѓе мислат дека болката во увото е карактеристична за детството, меѓутоа, тоа е проблем што многу ги погодува и возрасните. Зошто боли увото и што може да се стори за тоа? Најдете ги одговорите ...

Go to Top